Kustdamwedstrijd 3

Op zaterdag 13 mei j.l. is  de 3e kustdamwedstrijd gespeeld in strandpaviljoen 't Halve Maentje te Breskens. Deze wedstrijd kon worden gerealiseerd door ondersteuning van de gemeente Sluis en een groot aantal sponsors die de sport een warm hart toedragen. Daarnaast konden we met medewerking van de Provinciale Zeeuwse Dambond als simultaanspeler voor deze wedstrijd Wouter Sipma uitnodigen en deze bleek bereid te zijn om af te reizen vanuit het hoge noorden naar Breskens.

Nadat de plaatsen waren ingenomen door de 25 deelnemers heeft Wouter voorafgaand aan de wedstrijd enkele bijzonderheden verteld over zijn kennis en ervaring op het gebied van damtraining en begeleiding.

Uiteindelijk 19 deelnemers moesten het hoofd buigen voor de ervaren Wouter. Een zestal dammers wisten echter een remise af te dwingen, een mooie prestatie!

Een aantal partijen kunnen worden nagespeeld via de site van de KNDB :

Wouter Sipma